ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τρίτη, Νοέμβριος 30, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις.

blog

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την δημιουργία σωματείων.

Το κάθε αθλητικό σωματείο πρέπει να διαθέτει:
1.      Τουλάχιστον 20 μέλη.
2.      Καταστατικό εναρμονισμένο με τον αθλητικό νόμο, Ν.2725/1999 όπως αυτός έχει τροποποιηθεί.
3.      Έγκριση του καταστατικού από το Ειρηνοδικείο.
4.      Εγγραφή στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου.
5.      Εκλογές με την παρουσία δικηγόρου.
6.      Έναρξη στην ΔΟΥ και λήψη ΑΦΜ.
7.      Ετήσια υποβολή φορολογικής δήλωσης (Έντυπο Ν).
8.      Θεώρηση των βιβλίων στην Περιφέρεια.
9.      Υποβολή ετήσιων δικαιολογητικών
-       Προϋπολογισμός
-       Απολογισμός
-       Ισολογισμός
-       Αποδεικτικό αθλητικής δραστηριότητας.
10.     Εγγραφή σε Ομοσπονδία που καλλιεργεί το άθλημα.
11.     Λήψη Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
12.     Εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
13.     Ετήσια τακτική και έκτακτη γενική συνέλευση.
14.     Συμφωνητικό συνεργασίας με την αγωνιστική του έδρα.
15.     Συμμετοχή σε αγώνες με τουλάχιστον 8 αθλητές ανά έτος.
Σημείωση:
Σωματεία χωρίς ειδική αθλητική αναγνώριση δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες.
Σωματεία που διαθέτουν αθλητές κάτω των 18 ετών, οφείλουν να προσλάβουν προπονητή.
Σωματεία χωρίς εγγραφή στο Μητρώο χάνουν την αθλητική αναγνώριση.

   

   

   

Η ιστοσελίδα της Ε.Ο.Α.Α βρίσκεται εδω ---> https://www.eoaa.org.gr/ και μπορείτε να δείτε τα νομιμοποιητικά έγγραφα, τις προκυρήξεις αγώνων, το αγωνιστικό πρόγραμμα, τον αγωνιστικό κανονισμό, το υγειονομικό πρωτόκολο κλπ

   

   

Ο τελευταιος Νομος ο οποίος τροποποίησε τον 2725 ειναι ο Ν. 4809/19.6.2021.

   

   

Υπόδειγμα επικαιροποιημένου σωματείου απο σωματείο του Μποουλινγκ.  

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για του αγώνες που απομένουν απο το ομαδικό πρωτάθλημα καθώς και τις ημερομηνίες των τελικών.

 • Η χρήση μάσκας για τους παίκτες είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια του αγώνα.
 • Μέτρημα στην σπόντα εναλλάξ.
 • Η καθιερωμένη χειραψία προεραιτικά με τα νέα "μοντέλα" χειραψίας και χαιρετισμών γενικότερα.
 • Θερμομέτρηση θα γίνεται στα τελικά απο τους υπεύθυνους της Ενωσης. Προεραιτικά απο τα club στις αγωνιστικές που απομένουν.
 • Υποχρεωση (κατά την διάρκεια των αγώνων) απο τα club για ικανη ποσότητα αντισηπτικού στο τραπεζάκι των παικτων και τήρηση των όποιων διατάξεων έχει εξαγγείλει η θα εξαγγείλει η πολιτεία ειδικά για Covid-19 και κάπνισμα.
 • Τα τελικά της Β' κατηγορίας θα διεξαχθούν στο club TRISPONTO και της Α' κατηγορίας στο club L'AMORTI όπως είχε ζητηθεί και αποφασιστεί απο την αρχή της σεζον.
 • Για οτι δεν αναφέρεται παραπάνω καθώς και για το club όπου θα διεξαχθούν τα τελικά της MASTER κατηγορίας θα υπάρξει ανακοίνωση πριν την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2019-20 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΕΖΟΝ ΕΩΣ ΑΥΤΑ ΕΞΩΦΛΗΘΟΥΝ.

Για το Δ.Σ

Τρεμούλης Ν.

Κουρταλής Π.

Λιοδάκης Δ.

Τουμλελής Σ.

Αποστολέας Δ.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020

Είναι Σάββατο βράδυ και ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα μας και στην φόρμα δήλωσης υποψηφιότητας για τις εκλογές βλέπω τα ακόλουθα νούμερα.
Εμφανίσεις: 6.000+ και Δηλώσεις: 0
Δεν θα το σχολιάσω, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το μόνο που έχω να πω σαν Πρόεδρος αλλά και σαν Δ.Σ είναι οτι τα λόγια με τα έργα απέχουν πάρα πολύ...
Για δεύτερη φορά μέσα σε 6 χρόνια το Δ.Σ έκανε στην άκρη και παραχώρησε την όποια εξουσία αλλά και υποχρέωση σε όποιον ήθελε να αναλάβει.
Και τις δυο φορές δεν εμφανίστηκε κανείς, ούτε μόνος του ούτε με παρέα. Σε εξι χρόνια επίσης δεν κατατέθηκε ποτέ εγγράφως καμία ολοκληρωμένη πρόταση για κανένα απο τα θέματα που απασχολούν τα "πηγάδια". Δεν εννοώ οτι δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν οτι και να κάνει κάποιος. Εννοώ οτι κανείς δεν μπήκε στην ταλαιπωρία να βρει μια εναλλακτική για οτι θεωρεί στραβό η άδικο, να την συντάξει και να την στείλει με ενα μειλ η με όποιο άλλο τρόπο. Δε βαριέσαι, με ενα ποτό στο χέρι ο καθένας και καλύτερα τα λέμε και καλύτερα μας ακούνε. Στο φινάλε τι μας λείπει? Ένας "γάτος" μάνατζερ να μας πάρει όπως είμαστε και να μας προωθήσει...στην αγορά που διψάει για τύπους σαν εμάς. Συγγνώμη αν γίνομαι καυστικός η ειρωνικός και έχω και κλειστά τα σχόλια αλλά μια φορά στα 3-4 χρόνια νομίζω οτι δικαιούται να το κάνει κάποιος που έχει μάθει να σχολιάζεται εν τη απουσία του.
Πάμε στα σοβαρά και στην ουσία όμως.
Τι θα έχουμε χωρίς την Ενωση; Θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις; Θα μπορούν όσοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού να συνεχίσουν να το κάνουν; Θα έχουμε Ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα; Θα έχουν τα καταστήματα έναν σύμμαχο να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των παικτών τους; Αυτά είναι μερικά απο τα ερωτήματα και σε όλα η απάντηση είναι οχι...
Προσωπικά σαν ιδρυτή και Πρόεδρο της Ενωσης με βαραίνει ενα ακόμα ερώτημα. Οσα καταφέραμε αυτά τα 6 χρόνια θα πάνε χαμένα...?
Επειδή τα πολλά λόγια δε μου αρέσουν η απόφαση μου είναι να μην πάνε χαμένα.
Είναι μια απόφαση όμως στην οποία δεν οδηγήθηκα μόνος μου αλλά με βοήθειες.
Πριν απο 15-20 ημέρες περίπου είχα μια πολύωρη συνάντηση (με δική τους πρωτοβουλία) με δυο μέλη μας (ΛΙΟΔΑΚΗ Δ. και ΚΟΥΡΤΑΛΗ Π.) με αντικείμενο το τι γίνεται και τι θα γίνει και ποια είναι τα προβλήματα και χίλια δυο όπως ολοι καταλαβαίνετε. Είναι και οι δυο επιτυχημένοι επιχειρηματίες που αγαπούν το μπιλιάρδο και έχουν βοηθήσει στο παρελθόν χωρίς να φαίνονται πουθενά. Η δική μου παραίνεση ήταν να δηλώσουν υποψηφιότητα και ίσως να αναλάβουν μαζι με όσους άλλους θα μπορούσαμε να βρούμε με κοντινές απόψεις. Εννοείται οτι η δική μου βοήθεια για το πρώτο διάστημα θα ηταν δεδομένη. Η δική τους αδιαπραγμάτευτη απαίτηση ήταν να συμμετέχω στο σχήμα. Καταλήξαμε στο να το ξαναδούμε αν φτάσουμε στο παρά πέντε και δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο πουθενά αλλού.
Και εδω ακριβώς βρισκόμαστε...
Επικοινώνησα με κάποιους από τους ανθρώπους που ολα αυτά τα χρόνια με έχουν κερδίσει με τον τρόπο τους και την συμπεριφορά τους, τους θεωρώ κατάλληλους και τους ρώτησα αν θέλουν να συμμετέχουν στο συμβούλιο η στην ελεγκτική επιτροπή.Κάποιοι μπορούσαν κάποιοι οχι, σημασία έχει οτι ο απαιτούμενος αριθμός συμπληρώθηκε και ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά.
Αν πριν απο εξι χρόνια στο ΤΡΙΣΠΟΝΤΟ όπου πάρθηκε και η απόφαση για την δημιουργία της Ενωσης σας έλεγα οτι θα ξεπεράσουμε τους 400 παίκτες, οτι τα έξοδα για όλες τις Εθνικές αποστολές δεν θα βαραίνουν τους παίκτες, οτι την Ελληνική 32αδα θα την δείχνει το Kozoom, οτι τα τελικά μας θα γίνουν σε δημόσιο χώρο, οτι θα δημιουργηθούν 60 ομάδες και οτι θα ποντάρεις το Τρεμούλης-Κουκής στο στοίχημα μάλλον θα λέγατε όλοι "παιδιά να βάλουμε κάποιον άλλον γιατί αυτός είναι η φαφλατάς η για τα σίδερα". Και όμως ολα αυτά έγιναν... Έγιναν με πολύ δουλειά και κυρίως πίστη μεράκι, κέφι και καλή χημεία 8 - 10 ανθρώπων.Έγινε γιατί ο Κοκκολογιάννης σταματούσε το φορτηγό στο πάρκινγκ στην Ολλανδία για να διορθώσει ενα λάθος του excel του ομαδικού, έγινε γιατί ο Πεντάζος ο Ρηγας και ο Δέδες μεταμορφωνόντουσαν απο διαιτητές σε παρατηρητές σε αχθοφόρους και σε καθαρίστριες, εγινε γιατί ο Αποστολέας έριξε τα ξενύχτια του για το σαιτ, έγινε γιατί ο Λοντζετίδης έκανε οτι μπορούσε στο πιο δύσκολο κομμάτι που λέγεται Περιφέρεια, έγινε γιατί ο Τρεμούλης κατέβαινε απο την σκάλα αφού ρύθμισε την κάμερα για να παίξει ματς πρόκρισης.Εγινε γιατί είχαμε την τύχη να έχουμε και ενα κρυφο μπαλαντέρ που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Τρεμούλης και έχει βγάλει πολύ λάντζα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελε πολύ μια θέση στο Δ.Σ και πιστεύω οτι την αξίζει αλλά δεοντολογικά υπάρχει φρένο σοβαρό.
Ναι κύριοι, κάπως έτσι έγινε αυτό που έχουμε φιάξει. Δεν έγινε με χρήματα, έγινε γιατί απλά και λαϊκά το γουστάραμε!! Έγινε γιατί υπήρχε πίστη μεταξύ μας και πάντα ο ένας κάλυπτε τον άλλον. Οφείλω σε όλους ενα μεγάλο ευχαριστώ!!
Την ίδια αίσθηση έχω και για τους νέους υποψήφιους.
Λυπάμαι πραγματικά που ένα απο τα καλύτερα παιδιά του χώρου μας ο Γιάννης Ρήγας με οσα είδε και άκουσε αυτή την τριετία απομακρύνεται απο το μπιλιάρδο αλλά είναι μια πραγματικότητα που οφείλουμε να την δούμε οχι για τον Ρήγα αλλά για όσους κατά καιρούς διώχνουμε με τον τρόπο μας και τις συμπεριφορές μας.
Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη λόγω του COVID-19 και το γνωρίζουμε καλά.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας βοήθησαν αυτά τα χρόνια με χορηγίες η με όποιο άλλο τρόπο.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ με αλφαβητική σειρά είναι οι: ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΟΥΜΛΕΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ - ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ.
Για την ελεγκτική επιτροπή: ΔΕΔΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΣΕΛΕΒΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2020

Απο την παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα για τις εκλογές του σωματείου μας εως τις 7/9/2020.

Μπορείτε να επιλέξετε το Δ.Σ η την ελεγκτική επιτροπή. Για να δείτε την φόρμα θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον κωδικό σας "παίκτη" η και "club".

 

 • You do not have enough permissions to access this resource.

 

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Αναστολή ατομικών και ομαδικών Πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο εφαρμογής της κυβερνητικής δέσμης μέτρων πρόληψης και αποτροπής εξάπλωσης της επιδημίας στη χώρα μας από τον ιό 2019-nCoV, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ένωσης αναστέλλεται επ' αόριστο η διεξαγωγή των ομαδικών και ατομικών πρωταθλημάτων της.

Τα πρωταθλήματα Γαλλικού μπιλιάρδου θα συνεχιστούν μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης στο γενικότερο πάντα πλαίσο των οδηγιών του ΕΟΔΥ. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τα συνεργαζόμενα καταστήματα της ένωσης μας για την κατανόηση τους, θα επανέλθουμε με σχετικές ανακοινώσεις.

Ταυτόχρονα, συνιστούμε στα μέλη μας να ενημερώνονται και παραπέμπουμε για περισσότερες πληροφορίες στις ανακοινώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στο https://eody.gov.gr/


Για το Δ.Σ. της HBU ο Πρόεδρος

 

ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

Grand-Prix τρισπόντων 2019-20

 • Τα 3 Grand-Prix θα διεξαχθούν και θα βαθμολογηθούν ακριβώς με τον ιδιο τρόπο που αυτό εγινε περσι.
 • Οι 16 (η 15 + ο περσινός πρωταθλητής) πρώτοι της κατάταξης που θα προκυψει θα πάρουν μέρος στα τελικά του Ιουνίου.
 • Για την Περιφέρεια θα κρατηθούν επίσης 4 θέσεις στα τελικά. Αυτές θα δοθούν με την προυπόθεση οτι θα προκύψουν απο αγώνες που θα διοργανώσουν οι όποιοι ενεργοί πυρήνες σε συνεργασία με την Ενωση. Σε κάθε περίπτωση οι αγώνες αυτοί θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εως τις 15 Απριλίου 2020. Σε κάθε 16 συμμετοχές θα αντιστοιχεί και μια θέση με την προυπόθεση οτι η επίδοση του συγκεκριμένου παίκτη είναι άνω του 0,850. Οσες θέσεις δεν δοθούν στην Περιφέρεια θα συμπληρωθούν απο την κατάταξη των GRAND-PRIX.
 • Αλλες 4 θέσεις επίσης θα δοθούν στην τετράδα της Α' κατηγορίας.
 • Οι 24 παίκτες που θα πάρουν μέρος στα τελικά θα αγωνισθούν με τον ιδιο ακριβώς τρόπο που αυτό έγινε στα τελικά του 2017-18 στο Περιστέρι.
 • Τελική 24αδα

  • Οι 20 πρώτοι της κατάταξης  ( 15+1 η 16+4 Περιφέρεια)  μαζί με τους 4 πρώτους της 1ης κατηγορίας σχηματίζουν 6 ομίλους των 4αρων όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

                                                                                            24groups.JPG                                                                                                                                                                        

  • Προκρίνονται οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο και με "φιδάκι" με βάση την κατάταξη σχηματίζουν 4 ομίλους των 3ων.
  • Από αυτούς τους ομίλους προκρίνονται πάλι οι 2 καλύτεροι και με βάση πάντα την κατάταξη σχηματίζουν την τελική 8αδα σε δυο ομίλους των 4αρων. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο παίζουν τους ημιτελικούς (χιαστί) και οι νικητές αυτών τον τελικό.
 • Η κατάταξη που θα προκύψει απο αυτούς τους αγώνες και μόνο θα είναι και η τελική κατάταξη για το 2019-20.
 • Ο περσινός πρωταθλητής αν συμμετέχει εστω και σε ενα GRAND-PRIX θα καταταχθεί στα τελικά όπως όλοι με το σύνολο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε. Αν δεν πάρει μέρος σε κανένα GRAND-PRIX διατηρεί το δικαίωμα να υπερασπιστει τον τίτλο του και θα τοποθετηθει Νο1 στην κατάταξη των τελικών.
 • Η οικονομική συμμετοχή για κάθε GRAND-PRIX ορίζεται στα 15€ ενιαία για ΟΛΟΥΣ τους παίκτες.
 • Απο αυτήν εξαιρούνται οι 16 πρώτοι του εκάστοτε τουρνουά, οι νέοι κάτω των 21 και οι γυναίκες.
 • Το σύνολο των συμμετοχών ( αφού αφαιρεθούν τα έξοδα του εκάστοτε GRAND-PRIX σε διοργάνωση, διαιτησίες, γραμματείες) θα δοθεί στους πρώτους νικητές με την μορφή βοήθειας σε διεθνείς διοργανώσεις (κάλυψη η μερική κάλυψη εισητηρίων-διαμονής) ως εξης:
 • Το 1/3 θα δοθεί ισόποσα στους 4 πρώτους της κατάταξης των 3ων GRAND-PRIX.
 • Το 1/3 θα δοθεί ισόποσα στους 2 πρώτους της κατάταξης των τελικών.
 • Το υπόλοιπο 1/3 Θα δοθεί ισόποσα στο Νο 3 εως 6 της κατάταξης των τελικών.
 • Η βοήθεια αυτή θα δοθεί σε όσους έχουν κάνει προσωπικά έξοδα σε μετακινήσεις-διαμονή για διεθνείς διοργανώσεις απο τον Οκτώβριο του 2019 εως και τον Ιούνιο του 2021, δεν είναι μεταβιβάσιμη ( δεν θα παω εγω, ας τα πάρει ο ταδε), και πρέπει να συνοδεύεται απο αντίστοιχα παραστατικά-αποδείξεις.

Πειθαρχική απόφαση.

Κατά την διάρκεια των αγώνων των τελικών φάσεων στο Περιστέρι κοινοποιήθηκε στον Κυριάκο Ιωακείμ η ποινή που του επιβλήθηκε για γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος αγώνα του στο 3ο GRAND-PRIX του 2018-19.
Η απόφαση για την ποινή πάρθηκε μετά απο συνεδρίαση του πειθαρχικού (απο την οποία απουσίαζε ο Πρόεδρος όπως ορίζει το καταστατικό καθώς υπήρχε προσωπική εμπλοκή στο περιστατικό) αφού προηγουμένως κάλεσε τον παίκτη σε απολογία και τον συμπαίκτη του και μάρτυρες για την διερεύνηση των γεγονότων.
Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν αποκλεισμός απο τους αγώνες για 6 μήνες, δλδ εως το νέο έτος.
Εν όψη της αρχής της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του ομαδικού πρωταθλήματος με απόφαση του Δ.Σ η ποινή μετατρέπεται οσο αφορά το ομαδικό πρωτάθλημα σε 2 αγωνιστικές.
Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει απασχολήσει το πειθαρχικό και στο παρελθόν και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε πιο αυστηρή ποινή.