ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2022

Είναι Σάββατο βράδυ και ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα μας και στην φόρμα δήλωσης υποψηφιότητας για τις εκλογές βλέπω τα ακόλουθα νούμερα.
Εμφανίσεις: 6.000+ και Δηλώσεις: 0
Δεν θα το σχολιάσω, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το μόνο που έχω να πω σαν Πρόεδρος αλλά και σαν Δ.Σ είναι οτι τα λόγια με τα έργα απέχουν πάρα πολύ...
Για δεύτερη φορά μέσα σε 6 χρόνια το Δ.Σ έκανε στην άκρη και παραχώρησε την όποια εξουσία αλλά και υποχρέωση σε όποιον ήθελε να αναλάβει.
Και τις δυο φορές δεν εμφανίστηκε κανείς, ούτε μόνος του ούτε με παρέα. Σε εξι χρόνια επίσης δεν κατατέθηκε ποτέ εγγράφως καμία ολοκληρωμένη πρόταση για κανένα απο τα θέματα που απασχολούν τα "πηγάδια". Δεν εννοώ οτι δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν οτι και να κάνει κάποιος. Εννοώ οτι κανείς δεν μπήκε στην ταλαιπωρία να βρει μια εναλλακτική για οτι θεωρεί στραβό η άδικο, να την συντάξει και να την στείλει με ενα μειλ η με όποιο άλλο τρόπο. Δε βαριέσαι, με ενα ποτό στο χέρι ο καθένας και καλύτερα τα λέμε και καλύτερα μας ακούνε. Στο φινάλε τι μας λείπει? Ένας "γάτος" μάνατζερ να μας πάρει όπως είμαστε και να μας προωθήσει...στην αγορά που διψάει για τύπους σαν εμάς. Συγγνώμη αν γίνομαι καυστικός η ειρωνικός και έχω και κλειστά τα σχόλια αλλά μια φορά στα 3-4 χρόνια νομίζω οτι δικαιούται να το κάνει κάποιος που έχει μάθει να σχολιάζεται εν τη απουσία του.
Πάμε στα σοβαρά και στην ουσία όμως.
Τι θα έχουμε χωρίς την Ενωση; Θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις; Θα μπορούν όσοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού να συνεχίσουν να το κάνουν; Θα έχουμε Ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα; Θα έχουν τα καταστήματα έναν σύμμαχο να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των παικτών τους; Αυτά είναι μερικά απο τα ερωτήματα και σε όλα η απάντηση είναι οχι...
Προσωπικά σαν ιδρυτή και Πρόεδρο της Ενωσης με βαραίνει ενα ακόμα ερώτημα. Οσα καταφέραμε αυτά τα 6 χρόνια θα πάνε χαμένα...?
Επειδή τα πολλά λόγια δε μου αρέσουν η απόφαση μου είναι να μην πάνε χαμένα.
Είναι μια απόφαση όμως στην οποία δεν οδηγήθηκα μόνος μου αλλά με βοήθειες.
Πριν απο 15-20 ημέρες περίπου είχα μια πολύωρη συνάντηση (με δική τους πρωτοβουλία) με δυο μέλη μας (ΛΙΟΔΑΚΗ Δ. και ΚΟΥΡΤΑΛΗ Π.) με αντικείμενο το τι γίνεται και τι θα γίνει και ποια είναι τα προβλήματα και χίλια δυο όπως ολοι καταλαβαίνετε. Είναι και οι δυο επιτυχημένοι επιχειρηματίες που αγαπούν το μπιλιάρδο και έχουν βοηθήσει στο παρελθόν χωρίς να φαίνονται πουθενά. Η δική μου παραίνεση ήταν να δηλώσουν υποψηφιότητα και ίσως να αναλάβουν μαζι με όσους άλλους θα μπορούσαμε να βρούμε με κοντινές απόψεις. Εννοείται οτι η δική μου βοήθεια για το πρώτο διάστημα θα ηταν δεδομένη. Η δική τους αδιαπραγμάτευτη απαίτηση ήταν να συμμετέχω στο σχήμα. Καταλήξαμε στο να το ξαναδούμε αν φτάσουμε στο παρά πέντε και δεν υπάρχει ενδιαφέρον απο πουθενά αλλού.
Και εδω ακριβώς βρισκόμαστε...
Επικοινώνησα με κάποιους από τους ανθρώπους που ολα αυτά τα χρόνια με έχουν κερδίσει με τον τρόπο τους και την συμπεριφορά τους, τους θεωρώ κατάλληλους και τους ρώτησα αν θέλουν να συμμετέχουν στο συμβούλιο η στην ελεγκτική επιτροπή.Κάποιοι μπορούσαν κάποιοι οχι, σημασία έχει οτι ο απαιτούμενος αριθμός συμπληρώθηκε και ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά.
Αν πριν απο εξι χρόνια στο ΤΡΙΣΠΟΝΤΟ όπου πάρθηκε και η απόφαση για την δημιουργία της Ενωσης σας έλεγα οτι θα ξεπεράσουμε τους 400 παίκτες, οτι τα έξοδα για όλες τις Εθνικές αποστολές δεν θα βαραίνουν τους παίκτες, οτι την Ελληνική 32αδα θα την δείχνει το Kozoom, οτι τα τελικά μας θα γίνουν σε δημόσιο χώρο, οτι θα δημιουργηθούν 60 ομάδες και οτι θα ποντάρεις το Τρεμούλης-Κουκής στο στοίχημα μάλλον θα λέγατε όλοι "παιδιά να βάλουμε κάποιον άλλον γιατί αυτός είναι η φαφλατάς η για τα σίδερα". Και όμως ολα αυτά έγιναν... Έγιναν με πολύ δουλειά και κυρίως πίστη μεράκι, κέφι και καλή χημεία 8 - 10 ανθρώπων.Έγινε γιατί ο Κοκκολογιάννης σταματούσε το φορτηγό στο πάρκινγκ στην Ολλανδία για να διορθώσει ενα λάθος του excel του ομαδικού, έγινε γιατί ο Πεντάζος ο Ρηγας και ο Δέδες μεταμορφωνόντουσαν απο διαιτητές σε παρατηρητές σε αχθοφόρους και σε καθαρίστριες, εγινε γιατί ο Αποστολέας έριξε τα ξενύχτια του για το σαιτ, έγινε γιατί ο Λοντζετίδης έκανε οτι μπορούσε στο πιο δύσκολο κομμάτι που λέγεται Περιφέρεια, έγινε γιατί ο Τρεμούλης κατέβαινε απο την σκάλα αφού ρύθμισε την κάμερα για να παίξει ματς πρόκρισης.Εγινε γιατί είχαμε την τύχη να έχουμε και ενα κρυφο μπαλαντέρ που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Τρεμούλης και έχει βγάλει πολύ λάντζα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελε πολύ μια θέση στο Δ.Σ και πιστεύω οτι την αξίζει αλλά δεοντολογικά υπάρχει φρένο σοβαρό.
Ναι κύριοι, κάπως έτσι έγινε αυτό που έχουμε φιάξει. Δεν έγινε με χρήματα, έγινε γιατί απλά και λαϊκά το γουστάραμε!! Έγινε γιατί υπήρχε πίστη μεταξύ μας και πάντα ο ένας κάλυπτε τον άλλον. Οφείλω σε όλους ενα μεγάλο ευχαριστώ!!
Την ίδια αίσθηση έχω και για τους νέους υποψήφιους.
Λυπάμαι πραγματικά που ένα απο τα καλύτερα παιδιά του χώρου μας ο Γιάννης Ρήγας με οσα είδε και άκουσε αυτή την τριετία απομακρύνεται απο το μπιλιάρδο αλλά είναι μια πραγματικότητα που οφείλουμε να την δούμε οχι για τον Ρήγα αλλά για όσους κατά καιρούς διώχνουμε με τον τρόπο μας και τις συμπεριφορές μας.
Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη λόγω του COVID-19 και το γνωρίζουμε καλά.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας βοήθησαν αυτά τα χρόνια με χορηγίες η με όποιο άλλο τρόπο.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ με αλφαβητική σειρά είναι οι: ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΟΥΜΛΕΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ - ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ.
Για την ελεγκτική επιτροπή: ΔΕΔΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΣΕΛΕΒΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.