ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024

amorti

 

 

Προβάδισμα στην βαθμολογία για τον Poly και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

Κερδίζοντας ημιτελικό και τελικό "στα δικαστήρια" ο Νίκος Πολυχρονόπουλος απέδειξε και την εμπειρία του και την αποφασιστικότητα του.
Στον ημιτελικό ο Κώστας Αντωνάτος ήταν εξαιρετικός και λίγο πριν το τέλος ολα σχεδον έδειχναν οτι θα καταφέρει να πάρει την νίκη. Ο Νίκος με νύχια και με δόντια κρατιέται κοντά στο σκόρ οταν πλέον το ματς έχει φτάσει σε σημείο "βολής" 34 - 30 υπέρ του Κώστα.
Μία αστοχία του εκεί όμως ήταν τελικά αρκετή για τον Πόλυ που την εκμεταλεύτηκε στο μέγιστο και με 10 σερί δεν άφησε κανένα περιθώριο!!
Στον άλλο ημιτελικό ο Κασιδόκωστας επικράτησε 40 - 22 σε 27 στεκιές απέναντι σε έναν Μπαλογιάννη που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειχνε να μην μπορεί να συγκεντρωθεί.
Και πάμε στον τελικό οπου οι 2 καλύτεροι Ελληνες παίκτες θα αναμετρηθούν ακόμα μια φορά...
Καλύτερος μέχρι εκείνη την στιγμή ο Φίλιππος αλλά σίγουρα αυτά αφορούν τα στατιστικά μιας και σε τετοια μάτς "παρ' το αυγό και κούρευτο..."
Φανερά αγχωμένοι και οι δύο οδηγούν τον αγώνα πάνω απο τις 20 - 23 στεκιές που φυσιολογικά περιμέναμε οι περισσότεροι και χωρίς κανένας να έχει σαφες προβάδισμα. Εκεί 2-3 στεκιές πρίν το τέλος ο Φίλιππος με ενα σερί των 7 προηγείται 34 - 29. Ο Νίκος ισοφαρίζει με 5 στην 28η στεκιά. Στην 29η στεκιά ο Φίλιππος κάνει 4 και ολα δείχνουν οτι οι υπόλοιπες 2 είναι απλά διαδικαστικό θέμα μιας και η 5η δεν είναι δύσκολη. Και ομως, μια ανεπαίσθητη κόντρα αλλάζει την πορεία οσο χρειαζόταν για να χαθει...
Και ο Πόλυ είναι πάλι ΕΚΕΙ!! Χρειάζεται 6 και τις κάνει δείχνοντας ακόμα μια φορά την δύναμη και το τσαγανό του!!
Ο Φίλιππος σίγουρα επανήλθε σε μεγάλο βαθμό στις επιδόσεις του, αυτό είναι ευχάριστο για όλους τους λάτρεις του μπιλιάρδου και όπως είπαμε και πιο πάνω η μάχη για τον φετινό τίτλο είναι απρόβλεπτη.
Καλό τουρνουα για Αντωνάτο και Μπαλογιάννη που εκτόπισαν Παπακωνσταντίνου και Κόκκορη απο την τετράδα και εκεί η μάχη στην συνέχεια θα είναι πολύ μεγάλη.
Καλό τουρνουά επίσης για ΘΛΙΒΕΡΟ-ΓΚΕΒΕΖΟ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Φ. που κέρδισαν μια θέση στην 16αδα.
Καλό τουρνουά και για τον ΜΟΥΛΟ Ε. που αποκλείστηκε με 1,300 σε ολους τους αγώνες και 1,200 στα τελικά... Πολύ καλά πηγε και ο "rookie" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ο οποίος παίζοντας απο την αρχή κατάφερε και μπήκε στην 32αδα!!
Απο την περιφέρεια ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ Σ. απο την Κρήτη - ΡΑΜΟΣ Β. και ΜΕΤΑΞΑΣ Α. απο την Ρόδο κατάφεραν και μπήκαν στην 32αδα και οι τρεις.
Ο ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ μπήκε και στην 16αδα ενω ο ΡΑΜΟΣ με 1,213 στα τελικά και 1,069 στο σύνολο πήρε την 25 θέση.
Συγχαρητήρια και στους τρείς για την συμμετοχή τους και για τις θυσίες που έκαναν για αυτήν και τους περιμένουμε στο 2ο GRAND-PRIX τον Γενάρη!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολη την εξέλιξη του τουρνουά και την γενική βαθμολογία. Καλύτερος γενικός (1,750) και ειδικός μέσος όρος (3,077) και καλύτερο σερί (14) απο τον Φίλιππο Κασιδόκωστα.
Με εξαίρεση τους 2 πρώτους ισως υπάρχουν ανακρίβειες στην στήλη των σερί οι οποίες θα διορθωθούν.

Ευχαριστούμε το L' AMORTI-CAFE που έκανε οτι μπορούσε για το καλό της διοργάνωσης.

 

 

 

 

 

 

{fastsocialshare}

 

achro9

 SPARTABETblack

 

contentmap_plugin