ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2022

Κατά την διάρκεια των τελικών φέτος στην αίθουσα του Περιστερίου μου έγινε από τον κ. Μανουρά η παρουσίαση της έκδοσης του για τις τρίσποντες.
  • Πρόκειται για μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εργασία 10 ετών από έναν χημικό-μηχανικό με αξιοζήλευτο βιογραφικό που κάνει μια δική του επιστημονική προσέγγιση στα συστήματα του Γαλλικού μπιλιάρδου.
Είναι βέβαιο ότι προσωπικά είμαι από τους πλέον ακατάλληλους για να κρίνω την ορθότητα και την ακρίβεια των συστημάτων καθώς πάντα τα χρησιμοποιούσα ελάχιστα στο παιχνίδι μου και περισσότερο έψαχνα να βρω τα αδύνατα σημεία τους παρά τα δυνατά. Αυτό φυσικά είναι προσωπική επιλογή και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχω δίκιο.
Το βέβαιο είναι ότι είναι προτιμότερο να γνωρίζεις κάτι κι ας έχει τις όποιες αδυναμίες παρά να το αγνοείς εντελώς.
Για να πάμε όμως στο δια ταύτα, πρόκειται για μια πολυτελή και άρτια έκδοση που αποτελείται από δύο βιβλία.
  • Το βιβλίο κειμένων (276 σελίδες) όπου γίνεται η περιγραφή-ανάλυση της εκάστοτε περίπτωσης και το βιβλίο σχεδίων (216 σελίδες) όπου υπάρχουν τα απαραίτητα σχεδιαγράμματα αυτής. Υψος 30cm  Πλάτος 24,2cm  Βάρος 2,440 κιλά.
  • Η προσέγγιση του συγγραφέα όπως λέει και ο ίδιος είναι καινοτόμος και χρειάζεται μια εξοικείωση η οποία φυσικά δίνεται με λεπτομέρεια στον αναγνώστη.
  • Η έκδοση κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά και μεταφράζεται στα Αγγλικά και Κορεάτικα.
  • Κοστίζει 100€ και όποιος επιθυμεί να την αποκτήσει μπορεί να μας αποστείλει ένα email με τα στοιχεία του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το οποίο θα προωθήσουμε στον εκδότη και θα λάβει την έκδοση με αντικαταβολή από τον ίδιο.
Από εμένα θερμά συγχαρητήρια για την ποιότητα της έκδοσης και τον έρωτα του με το μπιλιάρδο.
 
Τρεμούλης Νίκος.