ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Δευτέρα, Μάιος 20, 2024

Είμαστε οι Ελληνες παίκτες Γαλλικού μπιλιάρδου. Είμαστε αυτοί που παρ ολο του οτι η πολιτεία μας χαρακτήρισε "χομπίστες" απαντήσαμε σιωπηρά με την κατάκτηση Παγκόσμιων και Πανευρωπαικών τίτλων και πλήθος διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο.

Αν είσαι και συ φίλος του μπιλιάρδου μπορείς να παρακολουθείς τα αγωνιστικά δρώμενα εντος και εκτός συνόρων απο αυτη την ιστοσελίδα. Θα μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι για το που μπορείς να παίξεις, που να αγοράσεις, να φιάξεις η να επισκευάσεις τη στέκα σου, απο που και γιατί να πάρεις μαθήματα και πολλά άλλα. Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η αν θέλεις απλα με την συνδρομή σου να στηρίξεις την προσπαθειά μας μπορείς να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να γίνεις ενα απο τα μέλη μας. Θα πρέπει πριν να δημιουργήσεις εναν λογαριασμό εδω . Θα σου δοθεί αυτόματα πρόσβαση απο το σύστημα αφού επιβεβαιώσεις το email σου και στην συνέχεια η παρακάτω φόρμα θα είναι ορατή.

Σαν μέλος θα έχεις την δυνατότητα να αγωνιστείς όποτε το επιθυμείς δηλώνοντας συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα απο την ενότητα του ημερολογίου, κατι που ο απλος επισκέπτης δεν είναι σε θέση να το κάνει. Η ετήσια συνδρομή για ΟΛΑ τα μέλη της Ενωσης είναι ισσότιμη (50€). Απαλλάσσονται επίσης της όποιας συνδρομής οι νέοι κατω των 21 ετών.

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά.

 

  • You do not have enough permissions to access this resource.