ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024

 

It's NEVER over till it's over...!!


Με δραματικό φινάλε, συγκινήσεις και ολική ανατροπή το Ελληνικό μπιλιάρδο ήταν σίγουρα ο μεγαλύτερος νικητής στο 2ο MASTERS στο TRISPONTO.
Ο τελικός ανάμεσα στους Ν. Πολυχρονόπουλο και Φ. Κασιδόκωστα σίγουρα θα μείνει σαν ένα απο τα ματς που θα θυμόμαστε ίσως για πάντα. Ενα μάτς που μοιάζει σκηνοθετημένο, αλλά οι πραγματικοί σκηνοθέτες είναι η τέχνη, η αγωνιστικότητα και το πείσμα των πρωταγωνιστών.
Ο Φίλλιπος με τον δικό του μοναδικό τρόπο στα μέσα του παιχνιδιού ξεφεύγει στο σκορ (26 -39) και χρειάζεται απλά μια καραμπόλα για να βγεί νικητής.
Ο Νίκος την ώρα που όλοι ψάχνουν τα πράγματα τους και ετοιμάζονται να χειροκροτήσουν βρίσκει την δύναμη να πάρει αυτός το χειροκρότημα κάνοντας 14 σερί!!
Ο Φίλλιπος χάνει στην στεκιά του την πρώτη και το μάτς δεν οδηγείται στα πέναλτυ.
Νικητής ο Νίκος με 40-39 σε 21 στεκιές!!
Στον δρόμο για τον τελικό ο Νίκος κέρδισε τους Γκόπτζια Α.(40-12 σε 16),Παπακωνσταντίνου Κ.(40-17 σε 17),Παπαγεωργίου Γ.(40-34 σε 26) και Κόκκορη Κ.(40-25 σε 22).
Αντίστοιχα ο Φίλλιπος τους Αποστολέα Δ.(40-36 σε 28),Μινάογλου Μ. (40-31 σε 28), Παπαγεωργίου Χ. (40-20 σε 19) και Κουκή Θ. (40-22 σε 15).
Καλύτερο ειδικό μουαγιέν και σερί απο τον Φίλλιπο (15 στεκιές και 17 σερί).
Πολύ καλή εμφάνιση που τον οδήγησε και στην τετράδα απο τον Κουκή Θ. ο οποίος κέρδισε στην 32αδα τους Χατζηπαυλή Ν.( 40-37 σε 43),Λιανό Σ.(40-25 σε 23) και Μπαλογιάννη Α.(40-29 σε 27).
Σταθερός και σοβαρός ο Κ. Κόκκορης πήρε χωρίς ιδιαίτερη δύσκολια τα μάτς που έπρεπε, έχασε απο τον Πολυχρονόπουλο στον ημιτελικό και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία.
Πολύ καλός επίσης ο Γιώργος Παπαγεωργίου απο την Θεσσαλονίκη με 1,253 γενικό μέσο όρο δίκαια στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.
Ευχαριστούμε το TRISPONTO B.C και όλους όσους δούλεψαν για την διοργάνωση και ραντεβού στις 12 Μαρτίου στο Barrage club για το 3ο MASTERS.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελική κατάταξη του 2ου MASTER απο εδώ.

finals

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21

Παράλληλα με το MASTERS των ανδρών διοργανώθηκε όπως είχε ανακοινωθεί και ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος των νέων κάτω των 21.
Ελαβαν μέρος 6 νέοι οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο ομίλους των 3ων.
Οι ημιτελικοί ανάμεσα στους Αλεξανδρόπουλο Σ.- Σελεβεντα Δ. και Τρεμούλη Α. - Πρασσά Κ. ανέδειξαν νικητές τους Αλεξανδρόπουλο και Πρασσά.
Στον τελικό νικητής ήταν ο  Αλεξανδρόπουλος με σκορ 25-18 σε 40 στεκιές.
Ευχάριστη η εμφάνιση του νεαρού Δραπανιώτη Σ. όπως και του Φαλλάγκα Χ. ο οποίος εμφανίστηκε βελτιωμένος.
Η συνέχεια για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα δοθεί στα επόμενα δυο MASTERS.

Τα αποτελέσματα των ομίλων.

6res

Οι ημιτελικοί και ο τελικός.

semires

finres

Η τελική κατάταξη.

rank

 

 

contentmap_plugin