ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023

BilliardCenter 1 Μετά από 21 χρόνια εμπειρίας το Billiards Center είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος στην Β.Ελλάδα που ασχολείται με το Αγωνιστικό Μπιλιάρδο. Είναι η έδρα του  Α.Ο.Μ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ και διοργανώνει τα Τοπικά Πρωταθλήματα και εβδομαδιαία ΤΟΥΡΝΟΥΑ Αμερικάνικου και Γαλλικού Μπιλιάρδου, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ και ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ OPEN Αμερικάνικου 9Βall και Γαλλικού Τρίποντου μπιλιάρδου, σε συνεργασία και με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπιλιάρδου, τα Πανελλήνια Ατομικά και διασυλλογικά Πρωταθλήματα Βόρειας Ελλάδας.

Για να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά του παιχνιδιού και να μάθετε περισσότερα, ελάτε να μας γνωρίσετε. Είναι σίγουρο ότι θα γοητευτείτε και θα αγαπήσετε αυτό το Σπορ γιατί είναι καθαρά πνευματικό παιχνίδι με άπειρες δυνατότητες και συγκινήσεις.
Στο χώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε το Μπιλιάρδο να σας ΔΙΔΑΞΟΥΝ την τεχνική του Πρωταθλητές, να σας «αγκαλιάσουν» τα μέλη του Συλλόγου και να χαρείτε το παιχνίδι είτε για κάποιες στιγμές χαλάρωσης είτε για να ζήσετε την ένταση του αγωνιστικού μπιλιάρδου λαμβάνοντας μέρος σε κάποιο Τουρνουά ή Πρωτάθλημα.

 

 

contentmap_plugin