ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023

LA CASA DE BILLAR

Τηλ: 210 5744003 

Δ/νση: ΤΕΥΘΙΔΟΣ 1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12132

 

Στο γνωστό σε όλους Μπουρναζι πλέον στεγάζεται το "La casa de billar" ( "το σπίτι του μπιλιάρδου" ) . Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αθήνας πλεον οι άνθρωποι κάθε ηλικίας , άνδρες και γυναίκες θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε έναν χώρο που μπορεί να τους παρέχει όσα χρειάζονται για να περάσουν ευχάριστα όσες ώρες επιθυμούν. Χώρος ειδικά διαμορφωμένος ετσι που να μπορεί να ξεχωρίζει και να σέβεται τις επιθυμίες των επισκεπτών του είτε αυτό λέγεται μπιλιάρδο , είτε ένας καφές ή ένα ποτό .

Στο "la casa de billar " οι επισκέπτες θα μπορούν να ασχοληθούν με το γαλλικό αλλά και το αμερικάνικο μπιλιάρδο σε τραπέζια "Sivissidis", 4 γαλλικά τραπέζια και 2 αμερικάνικα άκρως επαγγελματικά οπου και τα 6 δινουν την δυνατότητα στους επισκέπτες σε συνεργασία με την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας να ευχαριστηθουν όσες ώρες θελήσουν να παίξουν . Το "La casa de billar " διαθέτει επαγγελματίες αθλητές στο γαλλικό μπιλιάρδο οι οποίοι μπορούν να δώσουν τη γνώση τους σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν αυτό το υπέροχο ταξίδι του αγωνιστικού επαγγελματικού γαλλικού μπιλιαρδου .

Επίσης για όσους είναι θαυμαστές του ποδοσφαίρου του μπάσκετ αλλά και όποιουδηποτε αλλού σπορ μέσω OTE tv και NOVA ο χώρος μας σας το προσφέρει σε δύο διαφορετικούς χώρους τηλεθέασης . Στο μπαρ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με την μουσική να σας συνοδεύει πάντα και το προσωπικό με τον επαγγελματισμό που το διακρίνει. Ο Αχχιλεας και ο Κώστας , οι δύο ιδιοκτήτες του "La casa de billar " έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργησουν αυτον το υπεροχο χωρο που έλειπε από την περιοχή του Περιστερίου ούτως ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να περάσει τις ώρες του ευχάριστα και να το κάνει το δικό του στέκι !

    

 

 

 

contentmap_plugin

Clubs map

contentmap_module