ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Σάββατο, Νοέμβριος 27, 2021

είναι αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν στο World Cup του Porto που θα διεξαχθεί δίπλα στο θρυλικό στάδιο Dragao της Porto απο τις 8 εως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Να σημειωθεί οτι οι συμμετοχές για την εν λόγω διοργάνωση "εκλεισαν" μέσα σε μια ωρα με συνέπεια οι διοργανωτές απέναντι στον κίνδυνο να μείνουν πολλοί παίκτες εκτος, να αναγκασθούν να ανεβάσουν τον αριθμό των τραπεζιών απο 6 σε 8. Ο Φίλλιπος Κασιδόκωστας σαν Νο3 στην Παγκόσμια κατάταξη θα αγωνισθεί στα τελικά που αρχίζουν στις 12/10 ενω ολοι οι άλλοι με επικεφαλής τον πρωταθλητή μας για το 2013 Πολυχρονόπουλο Ν. θα διεκδικήσουν μια θέση απο τα προκριματικά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον επίσης περιμένει η διεθνής κοινότητα του μπιλιάρδου την επανεμφάνιση μετά απο 7 χρόνια απουσίας του "μαγου" Semih Sayginer.

Μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους σε μορφή pdf τις Γενικές πληροφορίες, τα γκρούπ των αγώνων οπως και τις ωρες διεξαγωγής τους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες απο το Kozoom. H μετάδοση για οσους δεν εχουν προνομιακό λογαριασμό είναι δωρεάν για τα προκριματικά. Σαν Ενωση θα είμαστε κοντά στη διοργάνωση με νέα, αποτελέσματα και παραλειπόμενα..

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.    

 

contentmap_plugin