ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024

jasperssanchezΑπο τις μεγάλες επιδόσεις των Daniel Sanchez και Dick Jaspers, απο την νίκη του Rolland Forthomme απέναντι στον F. Caudron και απο την επανεμφάνιση του Semih Sayginer σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα των τελικών. Οι Daniel Sanchez και Dick Jaspers χρειάστηκαν μόλις 12 στεκιές εκαστος  για να κερδίσουν τους J. Bury και P. Soumagne 40-28 και 40-27 αντίστοιχα. Να σημειώσουμε τις 16 σερι του Soumagne ο οποίος χθές έκανε 13 και 14 σερί στο ίδιο ματς εναντίον του Lee Choong Bok.
O Rolland Forthomme κέρδισε το Νο1 της κατάταξης F. Caudron 40-30 σε 20 στεκιές και επόμενος αντιπαλός του είναι ο δικός μας Ν. Πολυχρονόπουλος, ενω ο Semih Sayginer με άμυνα που έσπαγε κόκκαλα κατάφερε να κερδίσει τον νεαρό Iσπανό David Martinez.
Σήμερα 13/09 αντιμετωπίζει το Νο2 της γενικής κατάταξης Σουηδό Torbjorn Blomdahl και θα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσει την ίδια τακτική απεναντί του.
Ολα τα αποτελέσματα της 32αδας καθώς και το πρόγραμμα της 16αδας μπορείτε να τα δείτε εδω, και αναλυτικά όλης της διοργάνωσης απο εδώ.