Μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις οσο αφορά την έλλειψη ικανού αριθμού υποψηφιότητων για την διενέργεια εκλογών σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ εξετάσαμε τα εξής.

1/ Το έργο που έχει παραχθεί τα 3 τελευταία χρόνια είναι αρκετά σημαντικό και νοιωθουμε οτι αν και δημιουργεί μεγάλες ευθύνες για όποιους συνεχίσουν,δεν μπορούμε να το αφήσουμε να πάει χαμένο.

2/ Οφείλουμε να προστατέψουμε την εκπροσώπηση των Ελλήνων παικτών στους διεθνείς αγώνες, Εθνικές ομάδες, συμμετοχή τους σε ομάδες του εξωτερικού και οτι άλλο.
Για αυτόν το λόγο υπήρξε αλληλογραφία με τους προέδρους της CEB και UMB και ερώτηση για το τι συνέπειες θα είχε η μη υπαρξη συμβουλίου για την Ενωση και αν θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος τρόπος που να εξασφαλίσει την συμμετοχή τους.
Η απάντηση και απο τις δυο μεριές ηταν οτι "Θα υπάρξουν πολύ δυσμενείς συνέπειες για την κατάταξη των Ελλήνων παικτών".
Υπήρξε επίσης η δυσαρέσκεια τους καθως κρίνουν οτι υπήρξαμε αψογοι, συνεπείς και συνεργάσιμοι απο καθε άποψη τα 3 τελευταία χρόνια και έντονη παρότρυνση να συνεχίσουμε σαν συμβούλιο και να μην οδηγηθούμε στην ακυβερνησία.

3/ Η κύρια αντίδραση των παικτών ( μικρών και μεγάλων) και των καταστηματαρχών στην αποφασή μας να μην συνεχίσουμε ηταν μια εκφραση απογοήτευσης.

4/ Το όποιο νέο συμβούλιο θα πρέπει να παραλάβει οσο το δυνατόν πιο σύντομα για να προγραμματίσει την νέα χρονιά και οχι να πάμε σε εκλογές τον Δεκέμβριο με την όποια αβεβαιότητα αυτό συνεπάγεται.

Συνυπολογίζοντας ολα τα παραπάνω και κυρίως την έλλειψη υποψηφίων και την εντολή-υποχρέωση που έχουμε αναλάβει να λύνουμε προβλήματα και οχι να τα αφήνουμε στην τυχη τους, αποφασίσαμε να είμαστε και οι 5 υποψήφιοι στον επόμενο γύρο δηλώσεων υποψηφιοτήτων που θα ανακοινωθεί πολύ συντομα.

 

Για το Δ.Σ της Ενωσης ο πρόεδρος

Τρεμούλης Νίκος