• Οπως ανακοινώσαμε στην τελευταία Γενική συνέλευση η πρόθεση του Δ.Σ είναι η διενέργεια εκλογων μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.
  • Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν την συμμετοχή τους στην λίστα (ψηφοδέλτιο) να το δηλώσουν με μια απλή αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Απαραίτητο να διευκρινίσουν αν πρόκειται για υποψηφιότητα μελους του Δ.Σ η της ελεγκτικής επιτροπής.
  • Οι υποψηφιότητες μπορούν να αποσταλούν εως τις 20-6-2017 και δικαίωμα έχουν ολα τα τακτικά μέλη.
  • Η λίστα με τους υποψήφιους θα βρίσκεται κάτω απο το παρόν κείμενο και θα ανανεώνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Μετά την λήξη της προθεσμίας (ισως και πιο νωρίς) θα ανακοινωθεί απο το παρόν Δ.Σ η (κοντινή) ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
  • Απαραίτητη συμφωνα με το καταστατικό μας η υπαρξη 5 τουλάχιστον υποψηφίων για το Δ.Σ και 3 υποψηφίων για την ελεγκτική επιτροπή.
  • Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για υποψηφιότητες.

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη 21/06/2017

Η προθεσμία υποβολής υποψηφίων εξέπνευσε χθες το βράδυ.

1/ Δ.Σ Οι δυο υποψηφιότητες των Κ. Μπατσούλη και Καλογιαννάκη αποσύρθηκαν λίγες ώρες πριν την λήξη καθώς και οι δυο μετά απο τηλ επικοινωνία εξέφρασαν την άποψη οτι δεν θεωρούν πως μόνοι τους μπορούν να αντέξουν το βάρος των υποχρεώσεων.Και οι δυο δήλωσαν οτι ευχαρίστως να βοηθήσουν στο μέλλον στο βαθμό που μπορούν.
Υπήρξε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία για υποψηφιότητα 2 μελών για το Δ.Σ και 1 για την ελεγκτική επιτροπή αλλά η αποστολή email η οποία ζητήθηκε απο μέρους μας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Τελικό αποτέλεσμα για το Δ.Σ: Κανείς υποψήφιος.
2/ Ελεγκτική επιτροπή: Δύο υποψήφιοι, οι κύριοι Σελεβεντάς Χ. και Ψυχογιός Α.

Μετά απο αυτή την εξέλιξη το Δ.Σ σε έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα 26 Ιουνίου θα καθορίσει πάντα με γνώμονα το συμφέρον και την σταθερότητα του μπιλιάρδου τις επιλογές του πχ το αν θα εκπληρώσει την θητεία του (Δεκέμβριος 2017), αν και πότε θα προβεί σε 2η υποβολή υποψηφιοτήτων η οτι άλλο αυτό κρίνει σκόπιμο.