Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις.

blog

Πειθαρχικές αποφάσεις

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής για να εξετάσει
γεγονότα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη ημέρα παρουσία αρκετών παικτών και θεατών.
Έγινε μια δίωρη περίπου λεπτομερής παρουσίασης των γεγονότων και ανάλυσης των υποχρεώσεων μας απέναντι στο παιχνίδι αλλά και στα μέλη μας.
Η πρόταση του Προέδρου προς τα υπόλοιπα μέλη ήταν να είναι το τελευταίο περιστατικό που θα αντιμετωπισθεί με επιείκεια και η πρόταση έγινε δεκτή.
Οι ποινές που επεβλήθησαν είναι οι εξής:
 
 
1/ ΒΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:
 
Α/ Αποκλεισμός (και μηδενισμός οσο αφορά την βαθμολογία) από το 2ο GRAND-PRIX τρισπόντων.
Β/ Υποχρέωση για 5 αμισθί διαιτησίες σε αγώνες που θα του ζητηθεί στο 2ο GRAND-PRIX τρισπόντων.
Η εμφάνιση του λόγω τηλεοπτικής κάλυψης θα πρέπει να είναι με μονόχρωμο πουκάμισο μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και υποδήματα.
Σε περίπτωση αρνησης του θα αποκλεισθεί απο όλους τους αγώνες ατομικού και ομαδικού για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
 
 
2/ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:
Α/ Αποκλεισμός (και μηδενισμός οσο αφορά την βαθμολογία) απο το 2ο GRAND-PRIX τρισπόντων.
Β/ Υποχρέωση για 5 αμισθί γραμματείες σε υπολογιστή όποτε αυτό του ζητηθεί εντός της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.
Σε περίπτωση αρνησης του θα αποκλεισθεί απο όλους τους αγώνες ατομικού και ομαδικού για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
 
 
Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο παρόμοιο περιστατικό η το επόμενο να αργήσει πολύ, αλλά τονίζουμε ξανά οτι δεν θα είμαστε το ίδιο επιεικείς.
Αν κάποιος απο τους τιμωρημένους θέλουν να πουν (δημοσιεύσουν) την όποια άποψη τους αυτό θα γίνει κάτω από αυτή τη δημοσίευση και σε καμία περίπτωση στην σελίδα της Ένωσης στα κοινωνικά δίκτυα.
 
 
Για την πειθαρχική επιτροπή
Τρεμούλης Νίκος
Πεντάζος Στέλιος
Δέδες Αγγελος
Ρήγας Ιωάννης
 
 
Ακολουθεί επιστολή του κ. Μπαρτσώκα Κωνσταντίνου
 
Προς το Δ.Σ -Πειθαρχική Επιτροπή-Μέλη της Ελληνικής Ένωσης Μπιλιάρδου
 
Αναγνωρίζοντας την άσχημη συμπεριφορά μου κατά την διάρκεια του αγώνα μου στις 16/1/2019 για το 2ο Grand Prix στο Trisponto Club, ζητώ συγγνώμη απο τον Πρόεδρο της Ένωσης Τρεμούλη Νίκο,απο το Trisponto Club και τον Γιάννη Πααπαδάκη,τους παίχτες Κωστα Παραπονιάρη,Κώστα Γεωργαρά,Βασίλη Ράμμο,Χρήστο Κορίλη καθώς και απο τους παρευρισκόμενους θεατές για την όχληση που προξένησα στον χώρο των αγώνων απο το επεισόδιο που είχα με τον αντίπαλο μου. Θα σεβαστώ την απόφαση που πάρθηκε ως προς το πρώτο σκέλος της τιμωρίας μου.Πρέπει όμως να επισημάνω οτι διαφωνώ για το δεύτερο σκέλος,που με προσβάλει ως παίχτη που συμμετέχω επι 35 συναπτά έτη στα Εθνικά Πρωταθλήματα και χωρίς να εχω υποπέσει ποτέ σε οποιοδήποτε Πειθαρχικό Παράπτωμα. Σας ζητώ να επανεξετάσετε την απόφαση σας αυτή και σας προσκαλώ για μια συνάντηση για να απολογηθώ.
 
Κωνσταντίνος Μπαρτσώκας
 

Συνεργασία χορηγία

 

10af3ed1

 

 • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αρχή της συνεργασίας μας και ταυτόχρονα την ετήσια χορηγία προς την Ενωση ύψους 3.000€ απο την SpartaBet.
 • Οι υποχρεώσεις μας έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την προβολή της εταιρείας απο την ιστοσελίδα μας και μέσα απο τις διοργανώσεις μας με διαφημιστικό υλικό.
 • Για πρώτη φορά επίσης θα υπάρξουν διαθέσιμοι για στοιχηματισμό επιλεγμένοι αγώνες του πρωταθληματος μας κάτι που πολύ πιθανόν θα αποτελέσει
  διαφήμιση και αναβάθμιση του Γαλλικού μπιλιάρδου σε κοινό το οποίο δεν μας γνωρίζει.

 

         Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε μια μακρά και ηγιή συνεργασία.

ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 2018-19

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2018-19

Μετά απο την συνάντηση με τους υπεύθυνους των καταστημάτων και με βάση τι ζητήθηκε απο τις διοργανώσεις τρισπόντων του 2018-19 σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ καταλήξαμε στα παρακάτω:

 • 1ο GRAND-PRIX  L'AMORTI CAFE
 • 2ο GRAND-PRIX  BARRAGE CLUB
 • 3ο GRAND-PRIX  ENJOY CLUB

 

 • A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΣΠΟΝΤΩΝ   TRISPONTO CLUB
 • B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΣΠΟΝΤΩΝ   FREE TIME
 • Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΣΠΟΝΤΩΝ   ATHENS CLUB
 • Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΣΠΟΝΤΩΝ   Α' ΓΥΡΟΣ MASSE B.C  B' ΓΥΡΟΣ TETRIS 1984  ΤΕΛΙΚΑ TETRIS 1984

 

 • ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   CAROM-CAFE

Οπως ανακοινώθηκε σε όλους στην συνάντηση που προηγήθηκε, οι απαιτήσεις μας φέτος για την μετάδοση των αγώνων των GRAND-PRIX είναι αυξημένες οσο αφορά το εύρος της σύνδεσης του ιντερνετ (γραμμή VDSL).
Αυτό σημαίνει οτι σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα τα οποία δεν έχουν λυθεί εως την ημερομηνία που ανοίγουν οι συμμετοχές θα αναζητηθεί αν αυτό είναι δυνατό άλλη λύση για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Παρακάτω βρίσκονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της Ενωσης. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας και τη αιτιολογία (πχ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2018-19). 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 525/001868-62

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8501105250000052500186862

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT-BIC: ETHNGRAA

 

Αγωνιστική χρονιά 2018-19

Μετά απο 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ και μια συνάντηση με επιφανείς και έμπειρους παίκτες πάρθηκαν ομόφωνα απο το Δ.Σ οι ακόλουθες αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής των τρισπόντων για το 2018-19.

ΤΡΙΣΠΟΝΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ

 • Δ' Κατηγορία  Καμία αλλάγη απο την περσινη χρονιά.
 • Γ' Κατηγορία  Ο τρόπος διεξαγωγής θα είναι πανομοιότυπος με την Β' και Α' κατηγορία. Δεν θα έχουμε δλδ 2 γύρους αλλά έναν.
 • Β' και Α' κατηγορία όπως πέρσι.
 • Οι συμμετοχές για κάθε διοργάνωση θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσα απο την ιστοσελίδα μας απο ειδική φόρμα και θα κλείνουν 15 ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.
 • Μετά το άνοιγμα του τραπεζικού μας λογαριασμού εκεί θα γίνονται και όλες οι πληρωμές των μελών. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τυχόν λαθη και παραλέιψεις σε συνδιασμό με την απαραίτητη διαφάνεια.
 • Παίκτες οι οποίοι θα έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν θα έχουν καταθέσει τα χρήματα για το ετήσιο δελτίο τους εως την λήξη των συμμετοχών  θα διαγράφονται.
 • Το ποσό των 40€ ανα μέλος αυξάνεται στα 50€ και παράλληλα αφαιρείται το ποσό των 10€ που πήγαινε στα έπαθλα των κατηγοριών.
 • Τα έπαθλα ανα κατηγορία θα παραμείνουν. Εξαιρούνται οι πάικτες των παιχνιδιών του σερί και μόνο καθώς επιβαρύνονται ετησια με πολύ περισσότερα έξοδα.

GRAND-PRIX

 • Οπως φαίνεται στο ημερολόγιο θα διεξαχθούν 3 Grand-prix απο τα οποία θα προκριθούν για την τελική φάση (32αδα) στο Περιστέρι οι 24 πρώτοι της βαθμολογίας. Θα συμπληρώσουν οι 4 πρώτοι της Α' κατηγορίας και 4 παίκτες από την Περιφέρεια μετά απο αγώνες που θα διεξαχθούν με την αιγίδα και την επίβλεψη της Ενωσης.
 • Οι φάσεις των προκριματικών θα διεξάγονται σε 2πλη πυραμίδα και οχι σε ομίλους των 3ων.32 παίκτες δλδ ανα φάση απο τους οποίους προκρίνονται οι 16 ( 8 αήττητοι και 8 με μια ήττα ) στον επόμενο γύρο.
 • Οσοι παίκτες δηλώσουν συμμετοχή απο την Περιφέρεια θα τοποθετούνται στην φάση των PQ ακόμα και αν δεν ανήκουν σε αυτήν με βάση την κατάταξη. Για το 1ο και μόνο Grand-Prix αποφασίσαμε να δώσουμε 2 θέσεις (σε περίπτωση που μπορούν να συμμετέχουν) στην φάση των Q στους ΝΤΕΜΣΙΑ ΖΩΗ και ΚΑΜΙΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ εκτιμώντας την προσπαθεια τους το ηθος τους και την παικτική τους ικανότητα σε συνδιασμό με την αντικειμενική δυσκολία συμμετοχής τους.
 • Η τελική 32αδα θα διεξάγεται σε 2πλη πυραμίδα εως τους 16 και μετά σε νοκ-αουτ. Το ίδιο ισχύει και για την 32αδα των τελικών στο Περιστέρι.
 • Η βαθμολογία θα αναρτηθεί πριν την έναρξη του 1ου GRAND-PRIX.
 • Η Βαθμολόγία της τελικής 32αδας (4ο τουρνουά) θα είναι +50%.
   


ΤΡΙΣΠΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ

 • Ισχύουν οι περσινοί κανονισμοί με την προσθήκη οτι οσοι παίκτες λάβουν μέρος στα τελικά της διοργάνωσης θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 συμμετοχές με αυτήν στις προηγούμενες 14 αγωνιστικές.
 • Οι δηλώσεις των ομάδων πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί απο τους υπευθύνους των club εως την 25/9/2018. Θα γίνουν όπως πάντα απο την φόρμα δήλωσης στην ιστοσελίδα μας όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι υπεύθυνοι των club.Η φόρμα θα ανοίξει στις 25/8/2018
 • Το πρόγραμμα και οι όμιλοι θα ανακοινωθούν εως την 10/10/2018
 • Τα χρήματα για την συμμετοχή της ομάδας θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Ενωσης εως την 5/10/2018
 • Τα χρήματα για τους παίκτες των ομάδων θα πρέπει να έχουν κατατεθεί εως την 25/11/2018.
 • Τυχόν δηλώσεις παικτών για τους οποίους δεν θα έχει γίνει κατάθεση εως την λήξη της προθεσμίας θα διαγράφονται απο την δύναμη της ομάδας.
 • Θα γίνουν προσπάθειες στα τελικά του Περιστερίου να αγωνισθούν και οι ομάδες της Β' κατηγορίας.

Για οτι τυχόν δεν προβλέπεται η δεν αναγράφεται αρμόδιο να αποφασίσει είναι το Δ.Σ

 • H ετήσια Γενική συνέλευση με κύριο θέμα τον οικονομικό απολογισμό του 2017-18 και προυπολογισμό του 2018-19 ορίζεται για την 9/9/2018. Τόπος διεξαγωγής το TRISPONTO B.C και ωρα 15:00.

 

 

Οι συμμετοχές του 3ου GRAND-PRIX τρισπόντων

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές για το 3ο GRAND-PRIX τρισπόντων το οποίο θα διεξαχθεί στο ENJOY B.C απο τις 8 Μαρτίου εως την 1η Απριλίου.. Εχουν αφαιρεθεί όσοι δήλωσαν οτι δεν μπορούν να συμμετέχουν και έχουν προστεθεί όσοι δήλωσαν το τελευταίο διάστημα συμμετοχή. Η τελική ημερομηνία για να δηλώσει η να ακυρώσει κάποιος είναι η Κυριακή 4/3/2018. Οι όμιλοι και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εως την Τρίτη 6 Μαρτίου.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Υποχρεούνται σε περίπτωση που δεν μπορούν να αγωνισθούν να την ακυρώσουν.

 • Αν η ακύρωση γίνει πρίν την λήξη των συμμετοχών (Κυριακή 4 Μαρτίου 2018) δεν επιβαρύνονται με την συμμετοχή τους.
 • Αν η ακύρωση γίνει μετά την λήξη των συμμετοχών επιβαρύνονται με την συμμετοχή τους η οποία αναγράφεται στην φάση στην οποία έπαιζαν.
 • Αν ο παίκτης δεν εμφανιστεί και δεν ειδοποιήσει τουλάχιστον 24 ώρες πρίν τον αγώνα του θα χρεώνεται με -8 βαθμούς στην βαθμολογία του.
  Εξαιρούνται ακραίοι λόγοι υγείας η ατυχήματος με αποδείξεις.

 

 

Position Points Player
1 151 POLYCHRONOPOULOS Nikos
2 105 KASIDOKOSTAS Filippos
3 89 PAPAKOSTADINOU Kostas
4 86 TSOKANTAS Dionyssi
5 80 KOKKORIS KOSTAS
6 56 KOUKIS Thomas
7 53 ANTONATOS Kostas
8 47 TREMOULIS Nikos
9 40 PAPAGEORGIOU Christos
10 38 LIANOS Spyros
11 34 BALOGIANNIS Apostolos
12 31 MOUTSOS Dimitris
13 29 GKEVEZOS Dimitrios
14 29 KORILIS Christos
15 24 SYRIOTAKIS Andreas
16 20 MOULOS Evaggelos
17 20 RETZIOS Gregory
18 20 APOSTOLEAS Dimitris
19 20 KINTATOS Lefteris
20 16 GIANNAKOPOULOS Kostas
21 16 GEORGARAS Kostas
22 16 KANETIS Vassilis
23 16 BARTSOKAS Konstantinos
24 16 RAMMOS Elias
25 16 DRAMOUNTANIS Panagiotis
26 13 RIGOUTSOS Dimitris
27 13 CHATZIPAVLIS Nikos
28 13 KOUTSOFIOS Evaggelos
29 13 PAPADOPOULOS Fanis
30 13 THLIVEROS George
31 13 MARANIS George
32 13 PARAPONIARIS Kostas
33 13 ANAGNOSTOPOULOS George
34 12 STERGIOY George
35 12 KARAPLIS Ilias
36 11 KOUFOS George
37 10 METAXAS Antonis
38 10 VAITSIS Achileas
39 10 MANTZOROS Stratos
40 10 ANDRIOPOULOS Leonidas
41 10 DRAKOYLIS Iakovos
42 9 VEVES Dimitris
43 9 OIKONOMOU Michael
44 9 IOAKEIM Kyriakos
45 9 ANTONAROS Evangelos
46 9 DEMSIAS ZOIS
47 9 MOURATIDIS Panagiotis
48 9 CHALKIADAKIS Lambros
49 9 MILIONIS Theodoros
50 9 KALAMPALIKIS Kostas
51 9 KAKOULIS DIMITRIS
52 9 PENTAZOS Stelios
53 9 FILIPPOU George
54 9 SAVVOPOULOS Ioannis
55 9 CHRISTELIS John
56 8 BATSOULIS George
57 8 SOTIROPOYLOS Sakis
58 8 GRATSIAS George
59 8 TETRIGKAS Konstantinos
60 8 MATIAKIS Athanasios
61 8 SKREKAS Vassilis
62 7 FLEMOTOMOS Nikos
63 7 GYPARIS Nikos
64 7 GIALLELIS Aris
65 7 PAPADAKIS John
66 7 IRAKLEIDIS Stavros
67 7 RIZOS Aggelos
68 7 EFSTATHIOU Spyros
69 6 KONTOGIANNIS Eleftherios
70 6 PSIKAKOS John
71 6 KOKKALIS Kostas
72 6 TREMOULIS Alex
73 6 POGOSIAN EDWARD
74 6 KINTATOS Stefanos
75 6 DALAKAS Dimitris
76 6 LAMBROU Aris
77 6 KOSTAS Valantis
78 5 Rammos Vassilis
79 5 KOUTSIOUBAS Karolos
80 5 DASKALOUDIS Nikos
81 5 ANASTASOPOULOS George
82 5 KALOGIANNAKIS John
83 5 RIGAS Ioannis
84 5 PAPACHARALABOUS Charalabos
85 4 ANTONIOU Yannis
86 4 NANIS Thomas
87 4 TSOBANAKIS Cristos
88 4 KAFETZOPOULOS Panos
89 4 ARGYROPOULOS Dimitris
90 4 LOUARI Vassilis
91 4 STENAKIS George
92 3 OSMANLIS Tolis
93 3 TZOULAS Dimitris
94 3 VASILARAKOS George
95 3 METHENITIS Stavros
96 3 DADOROS Avraam
97 3 GEORGIOU George
98 3 SKOLARIKOU Savvina
99 3 ZAFEIRIS Konstantinos
100 3 ANTONOPOULOS Christos
101 3 KITROMILIDIS Nikolaos
102 3 KARAVAS Kyriakos
103 2 KASTERLOPOULOS John
104 2 MANIATOPOULOS Nikos
105 2 STRATIS Manolis
106 2 CHIOTIS Nikos
107 2 VAGIOS George
108 2 SKORDOS Konstantinos
109 2 KOUZIOKAS Ioannis
110 2 VASILARAKOS Nikos
111 2 BOGAS Konstantinos
112 2 BERNALIS Sakis
113 2 MITROSIS Angelos
114 2 VERGOS Fotis
115 1 PASPATIS Kostas
116 1 ROUSSELIOTAKIS Antonis
117 1 RESTAS Vlassis
118 1 SERVETAS Dimitris
119 1 NEARHAKOS Grigoris
120 1 DRAPANIOTIS Spyros
121 1 ELEFTHERIADIS Kyriakos
122 1 CHALKIOPOULOS Marios
123 1 FILIS Evangelos
124 1 SOUCHLERIS John
125 0 CHRISIKOPOULOS PANAGIOTIS
126 0 ZARANIS Stavros
127 0 KREMIDAS Alexios
128 0 VASILOPOULOS Evgenios
129 0 DAVIS Dimitris
130 0 ELEFTHERIADIS George
131 0 ASVESTAS Lazaros
132 0 MAZONAKIS Stefanos
133 0 DIMAKOPOULOS George
134 0 MOTIKAS Kyriakos
135 -1 ILIOPOULOS Sotiris
136 -1 KATSANOS Vassilis
137 -1 FOTIOU Giorgos
138 -1 KOKOLOGIANNIS George
139 VELOTAS Christos
140 MOURLAS Dimitris
141 KANATSOS Vagellis
142 TSAPALOS Vasillis
143 LIATSOS
144 KOUKIOS C.
145 SIAKAVARAS Lazaros
146 FESATIDIS Lefteris
147 BITHAS Fotis
148 DROUGOUTIS John

Πρόγραμμα και συμμετοχές του 1ου GRAND-PRIX τρισπόντων

Όπως όλοι σχεδόν γνωρίζετε στις δηλώσεις συμμετοχής για τα GRAND-PRIX των τρισπόντων σημειώθηκε για πρώτη φορά μια ραγδαία αύξηση. Τον περασμένο χρόνο οι συμμετοχές ηταν 108-125-98-109 και 130 αντιστοιχα σε 5 τουρνουα.
Με βάση λοιπόν αυτά τα νούμερα προυπολογισαμε τον Αυγουστο που έγινε η έκδοση του αγωνιστικού ημερολογίου για φέτος 132 θέσεις ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα συμμετοχών και σοβαρού αριθμού παικτών που θα ηθελαν να παίξουν αλλά δεν θα μπορούσαν.
Στην προσπαθεια μας επίσης για τον καλύτερο προγραμματισμό ολης της περιόδου και απο την μεριά του διοργανωτή αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες αποφασίσαμε οι δηλώσεις για τα πρωταθλήματα που επιθυμεί ο καθένας να παίξει να γίνουν μαζικά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίζουμε απο την αρχή το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε πρωτάθλημα και ταυτόχρονα ο παίκτης να γνωρίζει τις υποχρεώσεις του πολύ πιο νωρίς.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στα GRAND-PRIX των τρισπόντων έφεραν μια αναστάτωση (αλλού μικρή αλλού μεγάλη) καθώς το νούμερο 132 έκλεισε μέσα 1 ωρα και 30 λεπτά. Οι συμμετοχές επίσης απο την Περιφέρεια με πρωταγωνιστή την Κέρκυρα καλύφθηκαν στο 100%.  Ευχάριστα νέα που όμως δημιούργησαν προβλήματα σε εμάς και σχόλια πριν την όποια επίσημη τοποθέτηση μας.
Το αποτέλεσμα ήταν ένας μεγάλος αριθμός (35+) παικτών να μείνουν εξω και οι ψηλά στη λίστα αναμονής να ελπίζουν μόνο στην ακύρωση κάποιας συμμετοχής...  Αναμεσα τους και ισχυροί παίκτες με συμμετοχές στο παρελθόν σε 32αδες και σε 16αδες.
Αλλοι τα έριξαν στην ώρα, αλλοι στην εργασία τους, αλλοι στο ιντερνετ, άλλοι στον κωδικό που δεν είχαν, άλλοι στο κατάστημα που συχνάζουν, αλλοι στον φίλο τους που τους ξέχασε, σχεδόν κανένας στον εαυτό του...κ.λ.π
Εμείς σαν διοργανωτές και σαν Δ.Σ δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτη τη λογική καθώς η υποχρέωση που έχουμε αναλάβει δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά με το σύνολο.  Οτι και να κάνει κάποιος το 170 δεν μπορει να το κάνει ιδιο με το 132.  Με όποια διαδικασία κάποιοι 38 θα μείνουν έξω...
Μετά απο έντονο προβληματισμό που ξεκίνησε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις, μετά απο την εξέταση διαφόρων λύσεων που δεν επηρεάζουν το ημερολόγιο μας και μετά απο συννενόηση και την συγκατάθεση του KORALLI B.C καταλήξαμε στην εξής λύση:

Θα προστεθούν 4 αγωνιστικές ημέρες στο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Αυτές θα είναι οι: Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου καθώς και οι: Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.
Σε αυτές τις ημερομηνίες θα προστεθούν 2 φάσεις προκριματικών με 8 ομίλους η καθε μια.
Το συνολικό αποτέλεσμα είναι να προστεθούν 28 θέσεις και η λίστα αναμονής να αρχίζει απο το νο 161 και μετά.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φάσεις και τους παίκτες που απαρτίζουν την καθε μια απο αυτές με βάση την παρούσα κατάσταση συμμετοχών.
Η οριστική λίστα σίγουρα θα περιέχει μικροαλλαγές (πιθανώς λόγω ακυρώσεων) και θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των συμμετοχων.
Σαν νέα ημερομηνία λήξης των συμμετοχών-ακυρώσεων ορίζεται η Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Υποχρεούνται σε περίπτωση που δεν μπορούν να αγωνισθούν να την ακυρώσουν.

 • Αν η ακύρωση γίνει πρίν την λήξη των συμμετοχών (Κυριακή 22 Οκτωβρίου) δεν επιβαρύνονται με την συμμετοχή τους.
 • Αν η ακύρωση γίνει μετά την λήξη των συμμετοχών επιβαρύνονται με την συμμετοχή τους η οποία αναγράφεται στην φάση στην οποία έπαιζαν.
 • Αν ο παίκτης δεν εμφανιστεί και δεν ειδοποιήσει τουλάχιστον 24 ώρες πρίν τον αγώνα του θα χρεώνεται με -8 βαθμούς στην βαθμολογία του και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο GRAND-PRIX άσχετα αν έχει δηλώσει συμμετοχή.
  Εξαιρούνται ακραίοι λόγοι υγείας η ατυχήματος με αποδείξεις.
 • Οι συμμετοχές όλων όσων δήλωσαν συμμετοχή σε ΟΛΑ ισχύουν και βρίσκονται χρονικά καταταγμένες.
 • Παρόμοιες λύσεις θα αναζητηθούν και στα επόμενα 2 GRAND-PRIX στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

Επειδή τα 2 τελευταία χρόνια έχει γίνει "μόδα" και έχει παρατηρηθεί εκμετάλεύση της αίτησης "Δεν μπορώ να παίξω 1ο αγώνα μήπως γίνεται να πάιξω 2ο και 3ο" καλό θα είναι όποιος λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να παίξει τις αναγραφόμενες ώρες και ημέρες να ακυρώσει.  Καμία αίτηση του είδους δεν θα γίνεται πλέον δεκτή είτε σε GRAND-PRIX είτε σε κατηγορίες.

 

Η κατάταξη με βάση τις συμμετοχές εως και 10/10/2017. Οσοι δεν είχαν κατάταξη στα MASTER απο πέρσι τοποθετήθηκαν αλφαβητικά.

Τελευταία ανανέωση 19/10/2017  18:00

 

1st GRAND-PRIX KORALLI B.C
TOP 16 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 1
ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 3
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 4
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ 5
ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 6
ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΚΗΣ 7
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ 8
ΜΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 9
ΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
ΓΚΕΒΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 11
ΡΑΜΜΟΣ ΗΛΙΑΣ 12
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΙΛΗΣ 13
ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 14
ΚΙΝΤΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 15
ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 16
Q ΡΕΤΖΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 17
ΛΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 18
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19
ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 20
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 21
ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 22
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 23
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 24
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 25
20 εως 21 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης 18:00 ΜΑΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 26
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ 27
ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28
MANOYΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 29
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 30
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 31
ΧΡΙΣΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 32
ΒΑΙΤΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 33
ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ 34
ΤΣΑΦΟΥΡΟΣ ΔΙΟΥΝΥΣΙΟΣ 35
ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 36
20 ΠΑΙΚΤΕΣ + 16 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 12 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 ΚΑΡ. ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΣΕ ΣΤΕΚΙΕΣ ΧΡΟΝΟΣ 40 ΔΕΥΤ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 35€
PQ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 37
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 38
NTEMΣΙΑΣ ΖΩΗΣ 39
ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 40
ΛΟΝΤΖΕΤΙΔΗΣ ΝΤΙΝΟΣ 41
ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 42
ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 43
ΜΠΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 44
18 και 19 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης Σαββατο = 16:00 Κυριακή = 13:00 ΣΚΡΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 45
ΜΑΤΙΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ 46
ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 47
EΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 48
ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 49
ΚΟΥΤΣΟΦΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 50
ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 51
ΓΙΑΛΛΕΛΗΣ ΑΡΗΣ 52
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 53
ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 54
ΣΥΡΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 55
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ 56
20 ΠΑΙΚΤΕΣ + 16 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 12 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 35 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 25€
PPQ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 57
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 58
ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 59
ΚΩΣΤΑ ΒΑΛΑΝΤΗΣ 60
ΚΑΝΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 61
ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 62
ΓΥΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 63
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 64
15 εως 17 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης 18:00 ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 65
ΤΕΤΡΙΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 66
ΚΟΥΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 67
ΡΟΥΣΣΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 68
ΡΙΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 69
ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 70
ΡΗΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 71
ΠΕΝΤΑΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 72
ΨΙΚΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 73
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 74
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 75
ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 76
20 ΠΑΙΚΤΕΣ + 16 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 12 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 30 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20€
PPPQ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΥ ΣΑΒΒΙΝΑ 77
ΚΑΡΑΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 78
ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 79
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 80
ΔΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 81
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 82
ΚΙΝΤΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 83
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤ 84
12 εως 14 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης 18:00 και Κυριακή 15:00 ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ 85
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 86
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 87
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ 88
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 89
ΒΕΡΓΟΣ ΦΩΤΗΣ 90
ΛΟΥΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ 91
ΣΤΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 92
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 93
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 94
ΣΚΟΡΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 95
ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ 96
20 ΠΑΙΚΤΕΣ + 16 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 12 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€
PPPPQ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ 97
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 98
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 99
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 100
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 101
ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ 102
ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 103
ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 104
ΤΖΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 105
ΤΣΩΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 106
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 107
9 εως 11 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης 18:00 και Σάββατο 16:00 ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 108
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 109
ΜΠΟΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 110
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 111
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 112
ΜΠΕΡΝΑΛΗΣ ΣΑΚΗΣ 113
ΖΑΡΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 114
ΜΗΤΡΩΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 115
ΚΑΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 116
ΚΟΥΖΙΩΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 117
ΛΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 118
ΦΙΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 119
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 120
ΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 121
ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 122
26 ΠΑΙΚΤΕΣ + 10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 12 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€
PPPPPQ ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 123
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 124
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΡΗΣ 125
ΜΟΤΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 126
ΒΑΓΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 127
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ 128
7 και 8 Νοεμβρίου Ωρα έναρξης 18:00 ΒΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 129
ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 130
ΔΑΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 131
ΔΑΔΩΡΟΣ ΑΒΡΑΑΜ 132
ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 133
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 134
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 135
ΚΑΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 136
14 ΠΑΙΚΤΕΣ + 10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ= 8 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€
PPPPPPQ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 137
ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 138
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 139
ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 140
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 141
ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 142
ΚΟΝΤΑΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 143
ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 144
ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 145
ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 146
ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 147
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 148
4 και 5 Νοεμβρίου. Ωρα έναρξης 4/11 = 15:00 5/11 = 13:30 ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 149
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ 150
ΜΠΟΚΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 151
ΝΕΑΡΧΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 152
ΠΑΤΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 153
ΠΟΓΟΣΙΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ 154
ΠΡΑΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 155
ΡΕΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ 156
ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 157
ΣΙΩΜΟΣ ΝΙΚΟΣ 158
ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΣ ΝΙΚΟΣ 159
ΦΩΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 160
24 ΠΑΙΚΤΕΣ = 8 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 3ων. ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΚΑΡ. ΣΕ 55 ΣΤΕΚΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€
ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 19/10/2017
1 ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2 ΝΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
3 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
4
5