Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018

 

center1BILLIARDS & BAR 

 Το ΣΤΕΚΙ ΣΟΥ        στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Billiards Center
Βασ. Όλγας 123 - Θεσσαλονίκη
Τηλ  2310 - 863700

 Ο καλύτερος πολυχώρος διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας

παίζοντας Μπιλιάρδο, Games ή σερφάροντας στο Διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες της αγαπημένης σας Ομάδας στη NOVA και  CONNEX-TV όπως επίσης και να παίξετε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια σ’ένα ζεστό και οικείο χώρο όπου θα γίνει τα στέκι σας.

BilliardCenter 1 Μετά από 21 χρόνια εμπειρίας το Billiards Center είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος στην Β.Ελλάδα που ασχολείται με το Αγωνιστικό Μπιλιάρδο. Είναι η έδρα του  Α.Ο.Μ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ και διοργανώνει τα Τοπικά Πρωταθλήματα και εβδομαδιαία ΤΟΥΡΝΟΥΑ Αμερικάνικου και Γαλλικού Μπιλιάρδου, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ και ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ OPEN Αμερικάνικου 9Βall και Γαλλικού Τρίποντου μπιλιάρδου, σε συνεργασία και με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπιλιάρδου, τα Πανελλήνια Ατομικά και διασυλλογικά Πρωταθλήματα Βόρειας Ελλάδας.

Για να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά του παιχνιδιού και να μάθετε περισσότερα, ελάτε να μας γνωρίσετε. Είναι σίγουρο ότι θα γοητευτείτε και θα αγαπήσετε αυτό το Σπορ γιατί είναι καθαρά πνευματικό παιχνίδι με άπειρες δυνατότητες και συγκινήσεις.
Στο χώρο μας μπορείτε να γνωρίσετε το Μπιλιάρδο να σας ΔΙΔΑΞΟΥΝ την τεχνική του Πρωταθλητές, να σας «αγκαλιάσουν» τα μέλη του Συλλόγου και να χαρείτε το παιχνίδι είτε για κάποιες στιγμές χαλάρωσης είτε για να ζήσετε την ένταση του αγωνιστικού μπιλιάρδου λαμβάνοντας μέρος σε κάποιο Τουρνουά ή Πρωτάθλημα.

 

 

contentmap_plugin