ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024

 

Ο KASI νικητής στο 2ο GRAND-PRIX.

Κερδίζοντας κατά σειρά τους ΚΟΡΙΛΛΗ Χ.(16αδα) ΚΟΥΚΗ Θ.(8αδα) ΚΑΝΕΤΗ Β.(ημιτελικό) και ΑΝΤΩΝΑΤΟ Κ (τελικό) ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ κατέκτησε το 2ο GRAND-PRIX toy 2018-19 και ταυτόχρονα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς διαφορά απο τον ΝΙΚΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ (268 - 236) με το μεγαλύτερο σερί (18) το καλύτερο γενικό ( 1,695 ) και το καλύτερο ειδικό μουαγιέν ( 3,077 ) .
Στην 2η θέση ο Κώστας Αντωνάτος ο οποίος απέκλεισε κατά σειρά τους ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Α.(16αδα) ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γ.(8αδα) και ανατρέποντας το εις βάρος του 20 - 7 σκορ τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Ν στον ημιτελικό. Σίγουρα μια απο τις νίκες που του δίνει με απόσταση την 3η θέση και ταυτόχρονα βάζει τον Πολυχρονόπουλο στην 2η θέση της γενικής κατάταξης.
Η μεγαλύτερη εκπληξη ήρθε απο τον Βασίλη ΚΑΝΕΤΗ ο οποίος στην 16αδα απέκλεισε τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ. Στην συνέχεια για 1 καραμπόλα κέρδισε τον Βασίλη Ράμμο και κατάφερε να μπεί στην 4αδα και να πάρει την 7η θέση στην γενική κατάταξη.
Ο Bασίλης Ράμμος απο την Ρόδο έκανε ενα εξαιρετικό τουρνουά και κατέκτησε την 7η θέση και την 11η της γενικής κατάταξης.
Ο Γιώργος ΣΤΕΡΓΙΟΥ επίσης εξαιρετικό τουρνουά απέκλεισε τον ΤΣΟΚΑΝΤΑ Δ. στην 16αδα και έχασε στα δικαστήρια απο τον Αντωνάτο.
Νομίζω οτι μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή οτι μεγάλος χαμένος ήταν ο Κωστας ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ο οποίος αφού κέρδισε τον Κώστα ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ για 1 καραμπόλα στην 16αδα με τρομερή αποδοση προηγήθηκε 26 - 6 του Νίκου Πολυχρονόπουλου στην 8αδα και δεν μπόρεσε να κόψει πρώτος το νήμα στις 40... O Νίκος κέρδισε ενα ματς που λίγοι μπορούν να κερδίσουν και έδειξε άλλη μια φορά την κλάση του. Προς τιμήν του επίσης μετά τον ημιτελικό δήλωσε οτι "Επρεπε να χάσω όπως έπαιξα"... Όπως και να έχει το πρωτάθλημα έχει ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα και μεγάλο ενδιαφέρον!!
Μεγάλος κερδισμένος βαθμολογικά παρά το ασταθές τουρνουά που έκανε ο Απόστολος ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. Οσοι τον κυνηγούσαν αποκλείστηκαν και παρέμεινε στην 4η θέση της γενικής.
Πολύ καλό τουρνουά επίσης με βάση την δυναμικοτητα τους για τους: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Γ. -  ΚΙΝΤΑΤΟ Σ. -  ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Σ. -  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ Δ. - ΡΙΖΟ Α. - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Ν. απο την Κοζάνη - ΝΕΟΦΥΤΟ Α. - ΠΡΑΣΣΑ Κ. - ΔΕΣΙΝΙΩΤΗ Τ.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολη την εξέλιξη του τουρνουά την τελική κατάταξη καθώς και την γενική κατάταξη μετά απο 2 γύρους.

Ευχαριστούμε πολύ το TRISPONTO για την φιλοξενία και την προσπάθεια του καθώς και ολους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους την διοργάνωση.

 

 

achro9

 SPARTABETblack