Σαφής στόχος είναι ο προσανατολισμός των παικτών στο να βελτιωθούν μαθαίνοντας καλύτερα το παιχνίδι αν επιθυμούν να "ανέβουν" κατηγορία και να ανταγωνιστούν με πιο ισχυρούς αντιπάλους.
Σε συνάντηση του Δ.Σ με σκοπό την δημιουργία του αγωνιστικού ημερολογίου για ολη τη χρονιά, με την συνεργασία των Ν. Τρεμούλη και Ν. Χατζηπαυλή τέθηκαν τα όρια των κατηγοριών για την Ελληνική πραγματικότητα τα οποία είναι τα εξής: Ελεύθερο (3 κατηγορίες & 1 κατηγορία MASTERS) Γ' κατηγορία: έως 5,00 Μ.Ο (μικρή γωνία)  Β' κατηγορία: 5,01 εως 9,00   Α΄κατηγορία: 9,01 εως 15,00 και η MASTERS 15,01 και ανω.
CADRE 47/2  (3 κατηγορίες & 1 κατηγορία MASTERS) Γ' κατηγορία: εως 4,00 Μ.Ο (χωρίς "άγκυρες")  Β' κατηγορία: 4,01 εως 7,00   Α΄κατηγορία: 7,01 εως 10,00 και η MASTERS 10,01 και ανω.
Οι κατηγορίες θα παιχτούν με την σειρά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους το καταφέρουν να ανέβουν την ιδια χρονιά.
Η θέση κατάταξης στην εκάστοτε κατηγορία δεν παίζει κανένα ρόλο στην άνοδο αλλά μοναδικό κριτήριο είναι ο μέσος όρος και μια τουλάχιστον νίκη.
Οι παίκτες θα χωρίζονται σε γκρούπ των 3ων και θα προκρίνονται πάντα οι πρώτοι και όσοι δεύτεροι εξυπηρετούν την δημιουργία τελικής φάσης απο 6 παίκτες δλδ 2 γκρούπ των 3ων.
Οι παίκτες της Περιφέρειας θα μπορούν να λάβουν μέρος εναν γύρο πριν την τελική φάση.
Οι κατηγορίες MASTERS του ελευθέρου αλλά και του CADRE 47/2 θα παιχτούν σε 1 ranking οπου έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι ανήκουν σε αυτές και όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Οι 5 πρώτοι απο το κάθε ranking και ο Ν. Γερασσιμόπουλος θα διαγωνισθούν σε 2 γκρούπ των 3ων για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Αυτές οι τελικές φάσεις (μαζί με σπόντα και 71/2) όπως και οι απονομές για όλες τις κατηγορίες θα γίνουν σε μια εβδομάδα στον ίδιο χώρο αποτελώντας μια γιορτή για τα παιχνίδια του σερί.

Υπεύθυνο για την κάθε διοργάνωση θα είναι το club το οποίο θα την αναλάβει.
Οι κανονισμοί που αφορούν στην ενδυμασία και την ωρα προσέλευσης δεν θα είναι πλέον ελαστικοί.
Οι διαιτησίες θα έχουν το κόστος των 2,5€ ανα παίκτη ανα αγώνα και είναι ευθύνη του club να τις παρέχει.
Η κάθε κατηγορία θα διεξάγεται στο ίδιο club εξασφαλίζοντας τις ίδιες συνθήκες σε όλους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι κατηγορίες με βάση τα αποτελέσματα του 2014-2015. Οι πίνακες περιέχουν το σύνολο του κάθε παίκτη και οχι αποσπασματικά αποτελέσματα ετσι ώστε το κριτήριο να είναι οσο το δυνατό πιο ακριβές. Στην κατηγορία MASTERS για την εκκίνηση του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να ανήκουν οι 4 πρώτοι του 2014-2015 και όσοι ξεπέρασαν το όριο της Α' κατηγορίας στο γενικό τους μέσο όρο.Σε περιπτωση που παίκτης αναγνωρισμένης αξίας χωρίς κατάταξη επιθυμεί να λάβει μέρος θα καταταχθεί με κριτήρια της Ενωσης. Η 3η κατηγορία Ελευθέρου θα διεξαχθεί στο Barrage club απο 10/12 εως 20/12 και όσοι ανήκουν στην κατηγορία με βάση τον παρακάτω πίνακα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το ημερολόγιο με τους αγώνες για όλες τις κατηγορίες και τα στυλ θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

masters

masters

 

 

                          ΕΛΕΥΘΕΡΟ                                                                              ΚΑΔΡΟ 47/2

1-2-3

1-2-3l